Osastomme

Hyödyllisiä linkkejä

 

Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskeva TES

Työehtosopimusta noudatetaan majoitus- ja ravitsemisalalla sekä siihen verrattavassa tai läheisesti liittyvässä tai sitä tukevassa toiminnassa, jäljempänä mainituissa matkailu- ja vapaa-ajan palveluissa sekä edellisiin liittyvissä hyvinvointipalveluissa. Sopimus koskee työaikalain alaisia työntekijöitä.

PALKAT 1.5.2019 alkaen

 

Jäsen: Tilaa työehtosopimus täältä

 

Verkkoasiointi

PAMilla ja Palvelualojen työttömyyskassalla on verkossa asiointipalvelukanavat. Kumpikin vaatii kirjautumisen. Kirjautumisessa käytetään jäsennumeroa ja salasanaa.

 

Jäsenkortti

PAMin jäsenet saavat jäsenkortin, jolla voi todistaa jäsenyyden.

Korttivaihtoehtoja on kaksi:

  1. Muovinen jäsenkortti
  2. Mobiilikortti

Mobiilijäsenkortti on kaikkien jäsenten tilattavissa. Myös kaikki muovisen kortin saaneet voivat tilata lisäksi mobiilikortin.

SAK

 

 

PAM Hotelli- ja ravintola-alan Rovaniemen osasto

 

Mikä on ammattiosasto?

 

Ammattiosastot ovat itsenäisiä yhdistyksiä, jotka yhdessä muodostavat PAMin. Liittyessäsi ammattiliittoon, liityt automaattisesti osastoon. PAM Hotelli-ja Ravintola-alan Rovaniemen osasto ry on nimensä mukaisesti osastosi, mikäli työskentelet Rovaniemen alueella hotelli-, tai ravintola-alalla tai opiskelet alalle. Tiedät kuuluvasi osastoomme, mikäli jäsenkortistasi löytyy osastomme numero 750

Osastot edustavat jäseniään liitossa, tekevät aloitteita, vaikuttavat palvelualojen työntekijöiden työ- ja elinoloihin sekä tarjoavat palveluita jäsenilleen.

 

Osastomme jäsenetu 2020

 

Osastomme tukee jäseniään liikuntaan ja kulttuurin 40 € (1 etu / jäsen / vuosi). 

Toimita kuitti, nimesi, puhelinnumerosi, jäsennumerosi ja tilinumerosi kuvana/skannattuna osoitteeseen:

talous.pamhotraosroi@gmail.com

 

 

 

 

Muutoksia elämässä?
Elämässä tapahtuvilla muutoksilla voi olla vaikutusta jäsenmaksuihin. Joissakin elämäntilanteissa vapaudut jäsenmaksujen maksamisesta, ja joissakin tilanteissa on muuten vain hyvä muistaa päivittää tiedot myös PAMiin.

Kun jäät eläkkeelle, sinun tulee itse ilmoittaa siitä ammattiliittoon. Mikäli haluat jäsenkortin ja PAM-lehden tilauksen jatkuvan, ilmoita ammattiliittoon toiveesi. Ilman erillistä pyyntöä lehden tilaus katkeaa ja seuraavan vuoden jäsenkortti jää saamatta, kun tieto eläkkeelle siirtymisestä tulee liittoon. Sinulla on  oikeus jäsenetuihin myös eläkeläisenä.